Si ets una empresa o Centre Educatiu, som el teu proveïdor de solucions informàtiques

Entendre i resoldre les teves necessitats ens converteix en el teu millor opció.

Si encara tens dubtes, pots preguntar a qualsevol dels nostres clients, ells sabran dir-te per què PONTSOFT S.L. els ajuda cada dia a augmentar la competitivitat del seu negoci.

PONTSOFT S.L. és una empresa amb 25 anys d'experiència en el sector informàtic, la satisfacció del client, i pel nostre compromís en oferir sempre una resposta professional.

La nostra seu central es troba a Reus,

PONTSOFT S.L. es una empresa Informàtica situada a Reus, fundada el 1989, destacada en el sector per la professionalitat del seu personal i pels seus serveis de consultoria i manteniment. Compost per professionals del Sector Informàtic i de les Telecomunicacions, experts en Sistemes i Optimització de Recursos Tecnològics aplicats a l'empresa.

Centrem la nostra activitat en el sector de les petites i mitjanes empreses i molt especialment en l'entorn educatiu, oferint serveis i solucions globals des de l'especialització informàtica i també comptem amb una xarxa de 250 punts d'assistència tècnica.

Destaquem per ser Distribuïdor Certificat de les principals marques internacionals en tots els sectors informàtics, TIC i de comunicació, com DELL, Toshiba, ACER, Brother, Microsoft, Sony, D-Link, HP, Intel. A nivell educatiu, destaquen representades com Promethean, SmardBoard, Epson, Vision, Nobo.

SIAM S.L. Serveis Informàtics li ofereix una solució global per als Sistemes d'Informació de la seva Empresa: L'assessorem basant-nos en l'estudi de les seves necessitats, li oferim els millors productes adaptant-los a la seva infraestructura, se'ls inDstalamos, li vam formar perquè obtingui el màxim rendiment i li garantim el seu funcionament òptim amb el nostre Servei de Manteniment Integral.

Contacta amb nosaltres

Si quieres estar a la última
Subscríbete a nuestra newsletter
Segueix-nos